Przegląd wydarzeń zagranicznych
W tym od dzisiaj uchwaliłam Małą Konstytucję w moim państwie w NRL/Namibijskiej Republiki Ludowej, w tej Ces. Niemieckiej już nie mają praw nad moją Namibią bo ja uchwaliłam moją małą konstytucję no i tyle mówię w tym macie no tego linka: https://namibia.great-site.net/showthrea...d=14#pid14

[Obrazek: 101005704499842406.png]

Odpowiedz
W tym no chyba nie będą próbowali tego robić, bo Niemcy już oficjalnie spadły z rowerka.

Skoro o mniej lub bardziej bezrowerkowych nacjach mowa a Adelaide wpada do nas ostatnio z wizytacją:
(16.06.2026, 18:51)Meliodas napisał(a): Na moje wygląda to tak, jakby ktoś MAPowi doniósł, że ktoś chce odradzać Lumerię, a on się oburzył, że ktokolwiek z jakiegokolwiek powodu ośmiela się nastawać na jego władzę.
MAP od czerwca się nie wypowiedział, a lumeria.pl odsyła do Leocji, czyli reasumując, niniejszym ogłaszam, że miałem rację (nawet jeśli nie miałem).

Nordackie forum Lumerii w archiwum, Królowa Robi Rzeczy, więc wracamy do tej części historii, w której Jesteśmy Lumerią i Niesiemy Płomień czy coś.
  Odpowiedz
( 5 godzin(y) temu)Meliodas napisał(a): W tym no chyba nie będą próbowali tego robić, bo Niemcy już oficjalnie spadły z rowerka.

Skoro o mniej lub bardziej bezrowerkowych nacjach mowa a Adelaide wpada do nas ostatnio z wizytacją:
(16.06.2026, 18:51)Meliodas napisał(a): Na moje wygląda to tak, jakby ktoś MAPowi doniósł, że ktoś chce odradzać Lumerię, a on się oburzył, że ktokolwiek z jakiegokolwiek powodu ośmiela się nastawać na jego władzę.
MAP od czerwca się nie wypowiedział, a lumeria.pl odsyła do Leocji, czyli reasumując, niniejszym ogłaszam, że miałem rację (nawet jeśli nie miałem).

Nordackie forum Lumerii w archiwum, Królowa Robi Rzeczy, więc wracamy do tej części historii, w której Jesteśmy Lumerią i Niesiemy Płomień czy coś.

W tym stworzyłam Namibijską Republikę Ludową w tym uratowałam przez mój wywiad technologię od Ces. Niemieckiego o informację przez zrzutów ekranów ale ich nie ujawniam informacji nt. bo to są tajne rzeczy. Co było od Ces. Niemieckiego jest teraz u mnie informację po niektóre. Teraz się czuję jak Naddniestrze ale wersji mikro w tym jak nie jestem na stemplu ale uznaję spotkania dyplomatyczne z krajami komunsitycznymi z mikro i IV Rep. Muratyki. Ale z Rep. Bialeńską też będę współpracował ale tak średnio bo jestem tutaj codziennie.

[Obrazek: 101005704499842406.png]

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości