Przegląd wydarzeń zagranicznych
Ej znajdźmy sobie małego Waksmana. XDDDD
Superki: Waksman
  Odpowiedz
Z tego co wiem, to po prostu po odejściu AIDS przestałem być członkiem Kościoła Rotryjskiego, także małżeństwo przestało obowiązywać. W żadnych dokumentach państwowych już nie widniejemy jako takowe. Także nie powiedziałbym, że jest to wyparcie, a fakt dokonany. Wink
Lyz̦puhkud Nylsar Pētri Romanа̄v
Nyslar af Nanda, Orda e Brodra

(Imperator Nandyjczyków, Ordyjczyków i Brodryjczyków)
  Odpowiedz
A u mnie się dąży do ateizmu państwowego w Namibijskiej Republiki Ludowej w tym będą wszystkie wiary zakazane tylko będą śluby cywilne a nie kościelne w tym zakaz będą dla ślubów kościelnych będą w trafiany do kolonii karnej, w tym chcem poinfomrować u mnie na forum już mam nowego zajerstrowanego  Big Grin

[Obrazek: 101005704499842406.png]

Odpowiedz
(Wczoraj, 20:43)Adelaide napisał(a): W ekspresowym tempie pozbywam się bezużytecznych mężów
Ja aż się zastanawiałam, czy w mirko są jakieś dwie Adele, bo tu jedna mnie ledwie na ślub z jednym zapraszała, a tu nagle pojawia się na forum Bialenii jakaś pobrana z zupełnie kim innym.

Kolejny dowód na niższość heteryzmu!
  Odpowiedz
( 4 godzin(y) temu)Polyna napisał(a):
(Wczoraj, 20:43)Adelaide napisał(a): W ekspresowym tempie pozbywam się bezużytecznych mężów
Ja aż się zastanawiałam, czy w mirko są jakieś dwie Adele, bo tu jedna mnie ledwie na ślub z jednym zapraszała, a tu nagle pojawia się na forum Bialenii jakaś pobrana z zupełnie kim innym.

Ex mąż się uparł na sproszenie ze 40 osób, z których chyba nikt spoza efeńskiego kręgu nie brał udziału. Cóż… To było skazane na porażkę. Po roku przerwy miałam wrażenie, ze biorę ślub zupełnie z kimś innym. W tym przypadku z totalnie spoko gościa zrobił się jakiś… Nawet nie wiem jak to nazwać. Jak można mieć taką chcice na te piksele? Na szczęście dałam w długą po tym skhandalu z fałszywymi screenami. Chwała mi za to. Teraz zamiast być znienawidzoną przez połowę mikro za bycie efeńczykiem, robię karierę w Sarmacji. XDDDD
  Odpowiedz
( 2 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): Ex mąż się uparł na sproszenie ze 40 osób, z których chyba nikt spoza efeńskiego kręgu nie brał udziału.
Aż tak było źle? W ogóle, PRZEPRASZAM, Delcia, chciałam przybyć, ale w końcu… zapomniałam. Typowa ja, ech.

( 2 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): Teraz zamiast być znienawidzoną przez połowę mikro za bycie efeńczykiem, robię karierę w Sarmacji.
W Sarmacji? To teraz zostaniesz znienawidzona przez drugą połowę pewnie.
  Odpowiedz
( 2 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a):
( 4 godzin(y) temu)Polyna napisał(a):

Ex mąż się uparł na sproszenie ze 40 osób, z których chyba nikt spoza efeńskiego kręgu nie brał udziału. Cóż… To było skazane na porażkę. Po roku przerwy miałam wrażenie, ze biorę ślub zupełnie z kimś innym. W tym przypadku z totalnie spoko gościa zrobił się jakiś… Nawet nie wiem jak to nazwać. Jak można mieć taką chcice na te piksele? Na szczęście dałam w długą po tym skhandalu z fałszywymi screenami. Chwała mi za to. Teraz zamiast być znienawidzoną przez połowę mikro za bycie efeńczykiem, robię karierę w Sarmacji. XDDDD

@Adelaide co było z przypadkiem zaręczyn z Waksmannem, w tym się zaręczyłaś z Waksmannem i co w tym współnego nt. bo ja pamiętam o tych zaręczynach ty i Waksmann w tym i co myślą nt. do tego tematu się odnoszę do waszego tematu w tej rozmowie?

[Obrazek: 101005704499842406.png]

Odpowiedz
( 2 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): Teraz zamiast być znienawidzoną przez połowę mikro za bycie efeńczykiem, robię karierę w Sarmacji. XDDDD

To brzmi zajebiście. XD Kiedy pół Pollinu obraża się na kraj, który pochłania szybciej piksele, niż ja jestem w stanie zjeść śniadanie, obiad czy kolację. BA! Można na tym karierę zrobić.
Lyz̦puhkud Nylsar Pētri Romanа̄v
Nyslar af Nanda, Orda e Brodra

(Imperator Nandyjczyków, Ordyjczyków i Brodryjczyków)
  Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości