Wczoraj, 22:51
Ej znajdźmy sobie małego Waksmana. XDDDD
Superki:
Waksman
|
Przegląd wydarzeń zagranicznych
|
|
Wczoraj, 22:59
Z tego co wiem, to po prostu po odejściu AIDS przestałem być członkiem Kościoła Rotryjskiego, także małżeństwo przestało obowiązywać. W żadnych dokumentach państwowych już nie widniejemy jako takowe. Także nie powiedziałbym, że jest to wyparcie, a fakt dokonany.
Lyz̦puhkud Nylsar Pētri Romanа̄v
Nyslar af Nanda, Orda e Brodra (Imperator Nandyjczyków, Ordyjczyków i Brodryjczyków)
5 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 5 godzin(y) temu przez Elina von Gredensburg.)
A u mnie się dąży do ateizmu państwowego w Namibijskiej Republiki Ludowej w tym będą wszystkie wiary zakazane tylko będą śluby cywilne a nie kościelne w tym zakaz będą dla ślubów kościelnych będą w trafiany do kolonii karnej, w tym chcem poinfomrować u mnie na forum już mam nowego zajerstrowanego
![]()
5 godzin(y) temu
(Wczoraj, 20:43)Adelaide napisał(a): W ekspresowym tempie pozbywam się bezużytecznych mężówJa aż się zastanawiałam, czy w mirko są jakieś dwie Adele, bo tu jedna mnie ledwie na ślub z jednym zapraszała, a tu nagle pojawia się na forum Bialenii jakaś pobrana z zupełnie kim innym. Kolejny dowód na niższość heteryzmu!
3 godzin(y) temu
( 5 godzin(y) temu)Polyna napisał(a):(Wczoraj, 20:43)Adelaide napisał(a): W ekspresowym tempie pozbywam się bezużytecznych mężówJa aż się zastanawiałam, czy w mirko są jakieś dwie Adele, bo tu jedna mnie ledwie na ślub z jednym zapraszała, a tu nagle pojawia się na forum Bialenii jakaś pobrana z zupełnie kim innym. Ex mąż się uparł na sproszenie ze 40 osób, z których chyba nikt spoza efeńskiego kręgu nie brał udziału. Cóż… To było skazane na porażkę. Po roku przerwy miałam wrażenie, ze biorę ślub zupełnie z kimś innym. W tym przypadku z totalnie spoko gościa zrobił się jakiś… Nawet nie wiem jak to nazwać. Jak można mieć taką chcice na te piksele? Na szczęście dałam w długą po tym skhandalu z fałszywymi screenami. Chwała mi za to. Teraz zamiast być znienawidzoną przez połowę mikro za bycie efeńczykiem, robię karierę w Sarmacji. XDDDD
2 godzin(y) temu
( 3 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): Ex mąż się uparł na sproszenie ze 40 osób, z których chyba nikt spoza efeńskiego kręgu nie brał udziału.Aż tak było źle? W ogóle, PRZEPRASZAM, Delcia, chciałam przybyć, ale w końcu… zapomniałam. Typowa ja, ech. ( 3 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): Teraz zamiast być znienawidzoną przez połowę mikro za bycie efeńczykiem, robię karierę w Sarmacji.W Sarmacji? To teraz zostaniesz znienawidzona przez drugą połowę pewnie.
2 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez Elina von Gredensburg.)
( 3 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a):( 5 godzin(y) temu)Polyna napisał(a):(Wczoraj, 20:43)Adelaide napisał(a): W ekspresowym tempie pozbywam się bezużytecznych mężówJa aż się zastanawiałam, czy w mirko są jakieś dwie Adele, bo tu jedna mnie ledwie na ślub z jednym zapraszała, a tu nagle pojawia się na forum Bialenii jakaś pobrana z zupełnie kim innym. @Adelaide co było z przypadkiem zaręczyn z Waksmannem, w tym się zaręczyłaś z Waksmannem i co w tym współnego nt. bo ja pamiętam o tych zaręczynach ty i Waksmann w tym i co myślą nt. do tego tematu się odnoszę do waszego tematu w tej rozmowie? ![]()
2 godzin(y) temu
( 3 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): Teraz zamiast być znienawidzoną przez połowę mikro za bycie efeńczykiem, robię karierę w Sarmacji. XDDDD To brzmi zajebiście. XD Kiedy pół Pollinu obraża się na kraj, który pochłania szybciej piksele, niż ja jestem w stanie zjeść śniadanie, obiad czy kolację. BA! Można na tym karierę zrobić.
Superki:
Adelaide
Lyz̦puhkud Nylsar Pētri Romanа̄v
Nyslar af Nanda, Orda e Brodra (Imperator Nandyjczyków, Ordyjczyków i Brodryjczyków)
23 minut(y) temu
@Polyna Nic się nie stało. Prawdę mówiąc lepiej, że połowa mikroświata nie widziała tak spektakularnego ślubu i jeszcze bardziej spektakularnego kopnięcia go w cztery litery.
Mimo wszystko Sarmacja daje o wiele więcej możliwości niż jakaś tam Nordacja. @Elina von Gredensburg Przecież wzięliśmy ślub. Nie organizowaliśmy żadnej imprezy i innych takich. Poza tym ty podobno potępiasz sformalizowanie związki.
15 minut(y) temu
( 23 minut(y) temu)Adelaide napisał(a): @Polyna Nic się nie stało. Prawdę mówiąc lepiej, że połowa mikroświata nie widziała tak spektakularnego ślubu i jeszcze bardziej spektakularnego kopnięcia go w cztery litery. Dziękuję za info. W tym jesteś Pierwszą Damą w IV Rep. Muratyki w tym powiem jesteś u nas mile widzana w Namibijksiej Republiki Ludowej bo jesteście sojusznikami no ta IV Rep. Muratyki w NRL tutaj powiem o dobrych stosunkach. W tym jesteś Ławniczką w Trybunale Korronym w tej Sarmacji w tym możerz stracić funkcję no tą ławniczki na nt. bo mój wywiad wszystko wie od NRL? Ps. Ja potępiam tylko kościelne związki ale nie potępiam ślubów cywilnych przez państwo moje NRL ale uznaję waszą Konstytucję IV Rep. Muratyki będąc jej obywatelem o dobrych stosunkach ![]() |