Uwaga! Z dniem 01.09.2026 r. zostanie wyłączone przekierowanie ze starej domeny bialenia.net.pl. Upewnij się, że odwiedzasz Nas z właściwego adresu! (August 22) x

Niecodziennik pyta: kto na prezydenta?
(28.08.2026, 17:22)Leszek I Neron napisał(a): Jednak to co mnie dziwi, że Meliodas dostał głos tylko ode mnie.

Bo wszyscy wiemy, że Meliodas deklarował ograniczoną obecność w RB i nigdy nie wyrażał chęci bycia Prezydentem RB, za to jest świetnym Przewodniczącym PKL i wiemy, że do tego chciał się ograniczyć.

Tak jak pisałem wcześniej na temat tego sondażu... ujmowanie osób deklarując kompletny brach chęci do startu w wyborach oraz osób, które po prostu startować nie mogą będzie zaburzało wynik. Nie głosowałem na Meliodasa - nie dlatego, że mam coś przeciwko jego ewentualnej prezydenturze (wprost przeciwnie), a po prostu dlatego, że wiem o braku jego chęci do startu.

Podobnie jak nie oddałem głosu na mojego kolegę partyjnego Piotra Romanowa - bo też wiem, że akurat w tym momencie zajęty ważnymi sprawami w realu, nie wystartuje, bo jest odpowiedzialny i nie chciałby zapewne pełnić funkcji, której akurat w tym momencie (z przyczyn obiektywnych) nie byłby w stanie dobrze pełnić.

Nie ukrywam, że oddałem głos na Andrzeja Ordyńskiego... trochę z nadzieją, że zmieni zdanie (bo jego deklaracje nie były aż definitywne) i wystartuje, bo od początku RB uważam, że byłoby dobrym prezydentem i namawiam go do tego.
Superki: Andrzej Ordyński
[Obrazek: 100505667931999015.png]
Ronon Dex 
Archont Federacji Rodecji / Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Niecodziennik pyta: kto na prezydenta? - przez Ronon Dex - 29.08.2026, 08:21

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości