Budowa Farwardin a modernizacja Anatolii
(09.09.2026, 18:15)Ronon Dex napisał(a):
(09.09.2026, 18:10)Hawert napisał(a): Znaczy rzuciłem kolejną propozycję zagospodarowania przestrzeni

W sumie nie głupią... zresztą na wybrzeżu Anatolii zapewne sprawdzą się też "farmy wiatrowe"... i żeby było jasne, nie jestem jakimś eko-oszołomem (wprost przeciwnie), ale to po prostu stosunkowo tanie źródło prądu - choć osobiście uważam, że po prostu warto tam zbudować elektrownie atomowe.

Jako będę Ministerką Rozwoju Regionalnego w rządzie Petera Grunera w tym już jest pewne rozmawiałam z Peterem: Jeszcze dodam do tego projektu będzie ekologiczne budowane z recyklingu materiały do budowy tych koleji, w tym będzie AI programowaniem i wyłapało z czujników GPS będzie się znajdować no te czujniki między trakcjami lub sefamaforami świetlynymi to będzie wbudowanie w pociągi ten system w tym będzie jakiś wypadek/itp. to od razu będzie informacja do WBP tzw. komunikaty drogowe autostradowe i kolejowe z wyłapaniem mapy z GPS w WBP będzie to obsługiwać Ministerstwo Rozwoju Regionelnego razem z  Krajową Radą Informatyczną z funduszy Wspólnoty Narodów  będzie robione

[Obrazek: 101005704499842406.png]

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Budowa Farwardin a modernizacja Anatolii - przez Elina von Gredensburg - 09.09.2026, 18:36

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości