System TRAKT - ciężarówki!
(16.09.2026, 11:33)Waksman napisał(a): Super! Nadałem uprawnienia admina. Na widoku mapy w prawym górnym rogu powinieneś mieć przycisk aktywacji dodawania punktów i rysowania polączeń - jak coś jestm do twojej dyspozycji Smile

Odwzorowałem drogę od granicy muratyckiej do Nandy z zachowaniem realizmu odległości oraz zacząłem rysować sieć w Nan Di. Teraz czekam sobie, aż mi ciężarówka pokona 4,7 k km z Eihenbergu do huty w Janlu.  Wink Ale już bliżej niż dalej, bo właśnie przejeżdża przez Batyks.

Swoją drogą, taka symulacja daje do myślenia, jak wielkie są nasze kraje. Smile

Na ten moment mam jedną sugestię i jeden pomysł:
  • Przydałaby się możliwość edytowania parametrów już utworzonej drogi. Parę razy zdarzyło mi się pomylić przy ustawianiu parametrów.
  • Pomysł: a gdyby tak wprowadzić przeprawy promowe? Mogłaby istnieć systemowo kategoria drogi o nazwie "przeprawa promowa", z domyślną prędkością 30 km/h i widocznością na mapie np. w formie przerywanej, niebieskiej linii. Widziałbym potencjał do wykorzystania takich przepraw chociażby między Muratyką a Bialenią.
Superki: Markus Wettin, Piotr Romanow, Waksman
(-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud)

Baron Hipșangu (Nan Di)
Gubernator Arctiq
Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski
---
Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury!

C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦
А̄ а̄ | Ē ē | Ī ī | Ō ō | Ū ū | Ȳ ȳ
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
System TRAKT - ciężarówki! - przez Waksman - 15.09.2026, 19:21
RE: System TRAKT - ciężarówki! - przez Waksman - 15.09.2026, 23:19
RE: System TRAKT - ciężarówki! - przez Waksman - 16.09.2026, 06:46
RE: System TRAKT - ciężarówki! - przez Waksman - 16.09.2026, 13:50
RE: System TRAKT - ciężarówki! - przez Waksman - 16.09.2026, 11:33
RE: System TRAKT - ciężarówki! - przez Borys Zamycki - 21.09.2026, 21:57
RE: System TRAKT - ciężarówki! - przez Waksman - 16.09.2026, 22:24
RE: System TRAKT - ciężarówki! - przez Waksman - 17.09.2026, 16:30