2 godzin(y) temu
( 3 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): @Polyna Nic się nie stało. Prawdę mówiąc lepiej, że połowa mikroświata nie widziała tak spektakularnego ślubu i jeszcze bardziej spektakularnego kopnięcia go w cztery litery.
Mimo wszystko Sarmacja daje o wiele więcej możliwości niż jakaś tam Nordacja.
@Elina von Gredensburg Przecież wzięliśmy ślub. Nie organizowaliśmy żadnej imprezy i innych takich. Poza tym ty podobno potępiasz sformalizowanie związki.
Dziękuję za info. W tym jesteś Pierwszą Damą w IV Rep. Muratyki w tym powiem jesteś u nas mile widzana w Namibijksiej Republiki Ludowej bo jesteście sojusznikami no ta IV Rep. Muratyki w NRL tutaj powiem o dobrych stosunkach. W tym jesteś Ławniczką w Trybunale Korronym w tej Sarmacji w tym możerz stracić funkcję no tą ławniczki na nt. bo mój wywiad wszystko wie od NRL?
Ps. Ja potępiam tylko kościelne związki ale nie potępiam ślubów cywilnych przez państwo moje NRL ale uznaję waszą Konstytucję IV Rep. Muratyki będąc jej obywatelem o dobrych stosunkach
![[Obrazek: 101005704499842406.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1440/101005704499842406.png)