WNIOSKI / PROŚBY / ZAŻALENIA
W związku z nadaniem mi drugiego lenna - Syrty, podjąłem decyzję o zorganizowaniu moich ziem w jedną ordynację. W związku z tym proszę o:
- utworzenie działu "Fideikomis Ordyński".
- przeniesienie do ww. działu dotychczasowego działu "Katechonat Venomanii": https://spolecznosc.bialenia.re/forumdis...hp?fid=109
- utworzenie w dziale "Fideikomis Ordyński" działu "Syrta".
- stworzenie w dziale "Fideikomis Ordyński" odnośnika do działu "Snieżynsk": https://spolecznosc.bialenia.re/forumdis...hp?fid=308
  Odpowiedz
(18.08.2026, 13:15)Andrzej Ordyński napisał(a): W związku z tym proszę o:
- utworzenie działu "Fideikomis Ordyński".
- przeniesienie do ww. działu dotychczasowego działu "Katechonat Venomanii": https://spolecznosc.bialenia.re/forumdis...hp?fid=109
- utworzenie w dziale "Fideikomis Ordyński" działu "Syrta".

To powyższe załatwione... co do odnośnika to w sumie nie wiem jak - jak mądrzejsi na forum zawitają to pewnie zrobią.
[Obrazek: 100505667931999015.png]
Ronon Dex 
Archont Federacji Rodecji / Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej
  Odpowiedz
WNIOSEK

W tym poproszę o zmieninie mojego imienia i nazwiska z Elina az Ruzmari-Emre na Elina von Gredensburg. W tym źle sie kojarzy z jednym człowiekiem zkazującym Barhirem w tym już jestem po rozwodzie na Nordacie.

[Obrazek: 101005704499842406.png]

Odpowiedz
(23.08.2026, 14:47)Elina von Gredensburg napisał(a): W tym poproszę o zmieninie mojego imienia i nazwiska z Elina az Ruzmari-Emre na Elina von Gredensburg.

Załatwione, dodano też do grupy "obywatele" w związku z postanowieniem Prezydenta.
Ronon Dex 
  Odpowiedz
W "Zrzeszeniach" mamy odnośnik zatytułowany "Zielony Kościół". Prowadzi on do "Świątyni Alego" w dawnej Dżamahiriji. Problem w tym, że w świątyni tej od kwietnia hula wiatr, a Zielony Kościół wcale działalności nie zakończył, bo od czasu do czasu piszę coś w "Meczecie w Farwardin": https://spolecznosc.bialenia.re/forumdis...hp?fid=211

Związku z tym mam dwie propozycje:
1) albo niech odnośnik prowadzi do Meczetu w Farwardin,
2) albo możemy stworzyć dział "Zielony Kościół" z dwoma odnośnikami: do Świątyni Alego i do Meczetu w Farwardin. 

Decyzję pozostawiam administracji, mi to obojętnie. Ważne, żeby osoby chcące sprawdzić, co słyszać w Zielonym Kościele nie natrafiały na informację, że od kwietnia nie słychać zupełnie nic.
  Odpowiedz
Moim zdaniem wszystkie wątki związane z ZK powinny znajdować się w dziale Zielonego Kościoła w Zrzeszeniach, na wzór Kościoła Rotryjskiego. Może być?
(-) Markus Wettin
  Odpowiedz
Ale może jednak z podziałem na Świątynię Alego i Meczet w Farwardin?
  Odpowiedz
(23.08.2026, 22:17)Andrzej Ordyński napisał(a): Ale może jednak z podziałem na Świątynię Alego i Meczet w Farwardin?

Dokładnie. W razie potrzeby się rozbuduje jeszcze bardziej.
(-) Markus Wettin
  Odpowiedz
Poprzenosiłem działy, ale nie wiem czy w sumie nie lepsze by były jednak faktycznie odnośniki. Hmm...
(-) Markus Wettin
  Odpowiedz
W którąś stronę odnośniki powinny być: albo od ZK do Farwardin, albo od Farwardin do ZK. Chcę, żeby meczet był jedną z podstawowych lokacji naszej przyszłej stolicy.
Superki: Markus Wettin
  Odpowiedz
Chyba ogarnąłem jako tako. Wink
(-) Markus Wettin
  Odpowiedz
Szanowna KRI,

Myślę, że dział mundialowy zasłużył na emeryturę i może udać się do archiwum, dla potomnych. Wink

Pozdrawiam.
[Obrazek: 101005704499841539.png]
37. Prezydent Republiki Bialeńskiej
  Odpowiedz
( 10 godzin(y) temu)Peter Grüner napisał(a): Myślę, że dział mundialowy zasłużył na emeryturę i może udać się do archiwum, dla potomnych.

Załatwione.

Bardzo dziękuję. Wink
Superki: Peter Grüner
Ronon Dex 
  Odpowiedz
( 10 godzin(y) temu)Ronon Dex napisał(a):
( 10 godzin(y) temu)Peter Grüner napisał(a): Myślę, że dział mundialowy zasłużył na emeryturę i może udać się do archiwum, dla potomnych.

Załatwione.

Bardzo dziękuję. Wink

Bardzo dziękuję. Smile
Niechcący zamiast dać "Odpowiedz" dałem "Edytuj" i wpisałem w Twoim poście zamiast w swoim. Sorki.
Superki: Ronon Dex
[Obrazek: 101005704499841539.png]
37. Prezydent Republiki Bialeńskiej
  Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości