Skrzynka pocztowa - WNAN
Dzień doberek. Pragnę serdecznie poinformować, że ze Zwierzogrodu Wschodniego do stacji Aleksanark Romanаaavkud Główny wyruszył pierwszy transport drewna. Z tej okazji w systemie CARGO wystawiony został list nr CARGO/2026/00016:
[Obrazek: 101005704499843087.png] [Obrazek: 101005704499843088.png]
Superki: Borys Zamycki, Hawert, Peter Grüner
  Odpowiedz
Sweet
Hawert Sroczyński-Romanow de sanguine Wettin-Weerland
  Odpowiedz
Przesyłam aktualizację statusu pociągu z drewnem:
[Obrazek: 101005704499843101.png]
Kiedy możemy się spodziewać przyjazdu pierwszego transportu z Nan Di? @Borys Zamycki 
  Odpowiedz
(10.09.2026, 00:43)Waksman napisał(a):
Kiedy możemy się spodziewać przyjazdu pierwszego transportu z Nan Di? @Borys Zamycki 
Pierwszy transport z Nan Di - z ziarnem - będzie w tym tygodniu lub na początku przyszłego.Gdy skład będzie sformowany, wyślę awizację ze szczegółami na forum Muratyki.
(-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud)

Baron Hipșangu (Nan Di)
Gubernator Arctiq
Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski
---
Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury!

C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦
А̄ а̄ | Ē ē | Ī ī | Ō ō | Ū ū | Ȳ ȳ
  Odpowiedz
Informuję, że pociąg z drewnem dotarł do stacji docelowej, a towar został rozładowany:
[Obrazek: 101005704499843138.png]
Ponadto proszę o informację - czy nandyjskie wyroby hutnicze możemy załadować na skład platform, którymi przyciągnęliśmy drewno? Jeśli tak, proszę o wskazanie stacji do jakiej mamy przeciągnąć skład pod załadunek oraz wystawić list z magazynu ładującego dla MKP Cargo do stacji docelowej w Muratyce. @Borys Zamycki 
  Odpowiedz
Tak, wyroby hutnicze mogą być załadowane na Wasz skład. Wystawiłem już list w CARGO.
Załadunek na st. Janlu. @Waksman
Superki: Waksman
(-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud)

Baron Hipșangu (Nan Di)
Gubernator Arctiq
Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski
---
Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury!

C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦
А̄ а̄ | Ē ē | Ī ī | Ō ō | Ū ū | Ȳ ȳ
  Odpowiedz
Świetnie. Dziękuję za informację. Skład wyjechał już w stronę Janlu. Powinien tam dotrzeć za kilkanaście minut i podjąć załadunek. Mam też kolejne pytanie - jakiego typu wagony przyciągniecie w kolejnym składzie? Bo w sumie też moglibyście coś podjąć w Muratyce  Cool
  Odpowiedz
Tylko uważajcie na ciężarówki na przejazdach kolejowych... pamiętajcie co oznacza zdublowany trójkąt z samochodzikiem, bo oni są ostatnio ślepi, jest nadzieja, że jeszcze nie głusi...😈
[Obrazek: 100505667931999015.png]
Ronon Dex 
Archont Federacji Rodecji / Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej
  Odpowiedz
( 1 godzinę temu)Ronon Dex napisał(a): Tylko uważajcie na ciężarówki na przejazdach kolejowych...

[Obrazek: UWbRXKS8vBHCEzZG8wnwypM3fHwvvIjh.jpg]
Hawert Sroczyński-Romanow de sanguine Wettin-Weerland
  Odpowiedz
Mikronacyjni maszyniści i kierowcy są dużo bardziej uważni niż ci realowi, bo jak do tej pory żądnego takiego zdarzenia nie było, jeszcze XD
  Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości