22.09.2026, 23:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.09.2026, 23:11 przez Elina von Gredensburg.)
W tym od dzisiaj uchwaliłam Małą Konstytucję w moim państwie w NRL/Namibijskiej Republiki Ludowej, w tej Ces. Niemieckiej już nie mają praw nad moją Namibią bo ja uchwaliłam moją małą konstytucję no i tyle mówię w tym macie no tego linka: https://namibia.great-site.net/showthrea...d=14#pid14
W tym no chyba nie będą próbowali tego robić, bo Niemcy już oficjalnie spadły z rowerka.
Skoro o mniej lub bardziej bezrowerkowych nacjach mowa a Adelaide wpada do nas ostatnio z wizytacją:
(16.06.2026, 18:51)Meliodas napisał(a): Na moje wygląda to tak, jakby ktoś MAPowi doniósł, że ktoś chce odradzać Lumerię, a on się oburzył, że ktokolwiek z jakiegokolwiek powodu ośmiela się nastawać na jego władzę. MAP od czerwca się nie wypowiedział, a lumeria.pl odsyła do Leocji, czyli reasumując, niniejszym ogłaszam, że miałem rację (nawet jeśli nie miałem).
Nordackie forum Lumerii w archiwum, Królowa Robi Rzeczy, więc wracamy do tej części historii, w której Jesteśmy Lumerią i Niesiemy Płomień czy coś.
Wczoraj, 01:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 01:49 przez Elina von Gredensburg.)
(Wczoraj, 01:41)Meliodas napisał(a): W tym no chyba nie będą próbowali tego robić, bo Niemcy już oficjalnie spadły z rowerka.
Skoro o mniej lub bardziej bezrowerkowych nacjach mowa a Adelaide wpada do nas ostatnio z wizytacją:
(16.06.2026, 18:51)Meliodas napisał(a): Na moje wygląda to tak, jakby ktoś MAPowi doniósł, że ktoś chce odradzać Lumerię, a on się oburzył, że ktokolwiek z jakiegokolwiek powodu ośmiela się nastawać na jego władzę. MAP od czerwca się nie wypowiedział, a lumeria.pl odsyła do Leocji, czyli reasumując, niniejszym ogłaszam, że miałem rację (nawet jeśli nie miałem).
Nordackie forum Lumerii w archiwum, Królowa Robi Rzeczy, więc wracamy do tej części historii, w której Jesteśmy Lumerią i Niesiemy Płomień czy coś.
W tym stworzyłam Namibijską Republikę Ludową w tym uratowałam przez mój wywiad technologię od Ces. Niemieckiego o informację przez zrzutów ekranów ale ich nie ujawniam informacji nt. bo to są tajne rzeczy. Co było od Ces. Niemieckiego jest teraz u mnie informację po niektóre. Teraz się czuję jak Naddniestrze ale wersji mikro w tym jak nie jestem na stemplu ale uznaję spotkania dyplomatyczne z krajami komunsitycznymi z mikro i IV Rep. Muratyki. Ale z Rep. Bialeńską też będę współpracował ale tak średnio bo jestem tutaj codziennie.
Wczoraj, 08:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 08:05 przez Adelaide.)
@ Meliodas Co ja mogę na jego temat powiedzieć… Przez rok uczył się programowania z Chatem GPT więc pewnie planuje al slopową Złotą Wolność III. W sumie to zaproponował mi średni deal. Jak ustąpię to on zrobi Lumerię, pobawi się trochę jako król, a potem abdykuje i odda tron pozostając strażnikiem kluczy. Lumeria w efeńskich strukturach to jakies nieporozumienie w ogóle było. Gdy miała przenosić się na własne, był problem… „JAK MOŻESZ SIE PRZENOSIĆ. PRZECIEŻ TO BEZ SENSU. SPÓJRZ NA HAWILAND, MA WŁASNE FORUM, ALE NIKT NA NIE NIE WCHODZI”. W ogóle zawiodłam się na Seohoście, zraziłam i stwierdziłam, że chwilowo nie ma sensu taplać się w bagnie. xdddd
A może Lumeria zawrze unię informatyczną z Muratyką? Ewentualnie możesz zrobić tymczasową siedzibę na Bastionie, do czasu aż wymyślisz coś lepszego lub jacyś inni Lumeryjczycy się obudzą i będzie sens stawiać coś własnego.
Nie popadajmy ze skrajności w skrajność…
(Wczoraj, 09:55)Adelaide napisał(a): Nie popadajmy ze skrajności w skrajność…
Zawsze Lumeria może dołączyć do Wspólnoty Narodów.  Oferujemy pracę w młodym dynamicznym zespole i owocowe czwartki.
(-) Markus Wettin
Owocowe czwartki przeważyły szalę. XD
(Wczoraj, 12:56)Adelaide napisał(a): Owocowe czwartki przeważyły szalę. XD
Yeeey, to teraz następnym krokiem będzie zjednoczenie całej Wspólnoty pod berłem Carycy Aleksa… eee tzn. Adelaidy.
(-) Markus Wettin
Kurde może w Lumerii będę panować jako Aleksandra Izabela. XD
( 9 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): Kurde może w Lumerii będę panować jako Aleksandra Izabela. XD
Lepiej nie, jeszcze @ Andrzej Ordyński i @ Piotr Romanow naprawdę pomyślą, że żona wróciła. XD
(-) Markus Wettin
(Wczoraj, 08:04)Adelaide napisał(a): @Meliodas Co ja mogę na jego temat powiedzieć… Przez rok uczył się programowania z Chatem GPT więc pewnie planuje al slopową Złotą Wolność III. Teraz to mają dobrze, za moich czasów Khand Urban i Ivo się musieli uczyć jak pisać z ręki… a że jakość była jaka była, no cusz!
( 9 godzin(y) temu)Markus Wettin napisał(a): Lepiej nie, jeszcze @Andrzej Ordyński i @Piotr Romanow naprawdę pomyślą, że żona wróciła. XD No nie wiem, Tzarytza naprawdę była niepodrabialna, nieciężko byłoby się zorientować, że coś jest nie tak! Myślę, że nawet @ Elina von Gredensburg nie potrafiłaby jej dorównać.
@ Markus Wettin dał się wkręcić w to, że jestem jego mamusią. XDDDDDDDD
( 8 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): @Markus Wettin dał się wkręcić w to, że jestem jego mamusią. XDDDDDDDD
To się nazywa chyba fachowo przeniesienie emocjonalne. XDDD
(-) Markus Wettin
( 8 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): @Markus Wettin dał się wkręcić w to, że jestem jego mamusią. XDDDDDDDD Mnie by ci się nie udało.
(bo nie mam)
|