Przegląd wydarzeń zagranicznych
(Wczoraj, 17:58)Markus Wettin napisał(a):
(Wczoraj, 17:41)Adelaide napisał(a): @Markus Wettin dał się wkręcić w to, że jestem jego mamusią. XDDDDDDDD

To się nazywa chyba fachowo przeniesienie emocjonalne. XDDD

Mogę Cię co najwyżej adoptować pod warunkiem, że dostanę alimenty od Andrzeja. XDDDDDDD
  Odpowiedz
( 11 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a):
(Wczoraj, 17:58)Markus Wettin napisał(a):
(Wczoraj, 17:41)Adelaide napisał(a): @Markus Wettin dał się wkręcić w to, że jestem jego mamusią. XDDDDDDDD

To się nazywa chyba fachowo przeniesienie emocjonalne. XDDD

Mogę Cię co najwyżej adoptować pod warunkiem, że dostanę alimenty od Andrzeja. XDDDDDDD

Spoko, podzielimy się. Liczę na sowite kieszonkowe. Big Grin
(-) Markus Wettin
  Odpowiedz
Same plusy w dodatku Waksman jako stepdad. XDDDDDDDDD
Superki: Markus Wettin, Waksman
  Odpowiedz
(Wczoraj, 12:50)Markus Wettin napisał(a): Oferujemy pracę w młodym dynamicznym zespole
Chyba sstarym geriatrycznym.
  Odpowiedz
@Adelaide co myślisz o mojej Namibijskiej Republiki Ludowej?

[Obrazek: 101005704499842406.png]

Odpowiedz
Uważam, że powinnaś zaprzestać jej działania, inaczej spadnie na ciebie klątwa II Rzeszy.
  Odpowiedz
(Wczoraj, 16:46)Markus Wettin napisał(a): Lepiej nie, jeszcze @Andrzej Ordyński i @Piotr Romanow naprawdę pomyślą, że żona wróciła. XD

Oficjalnie stwierdzam, że nie jest ona moją małżonką. Także na ten moment jestem rozwodnikiem i bawię się świetnie. Wink
Lyz̦puhkud Nylsar Pētri Romanа̄v
Nyslar af Nanda, Orda e Brodra

(Imperator Nandyjczyków, Ordyjczyków i Brodryjczyków)
  Odpowiedz
( 10 godzin(y) temu)Piotr Romanow napisał(a): Oficjalnie stwierdzam, że nie jest ona moją małżonką. Także na ten moment jestem rozwodnikiem i bawię się świetnie. Wink

To już swoisty przykład fazy wyparcia. Tongue
  Odpowiedz
Adel, jak Ty tak dobrze diagnozujesz to może gabinet psychologiczny założysz?
  Odpowiedz
Nie nadaję się na mikronacyjnego psychologa. Spójrz na moje v-życie… W ekspresowym tempie pozbywam się bezużytecznych mężów, Dremlandczykom śnię się po nocach, rotryjscy kardynałowie z chęcią by mnie ukamienowali… Nawet już próbowano mi uciąć głowę pod Grodziskiem. Sam widzisz jak jest. XDDDDD
  Odpowiedz
Rzeczywiście masz wiele wspólnego z moją żoną... To nie może być przypadek!
  Odpowiedz
Sugerujesz, że AIDS pozbyła się was?
  Odpowiedz
( 9 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): Spójrz na moje v-życie… W ekspresowym tempie pozbywam się bezużytecznych mężów, Dremlandczykom śnię się po nocach, rotryjscy kardynałowie z chęcią by mnie ukamienowali… Nawet już próbowano mi uciąć głowę pod Grodziskiem. Sam widzisz jak jest. XDDDDD

Idealny materiał na bialeńską Konduktorkę. Z takim CV miałabyś u nas pewne zwycięstwo w wyborach prezydenckich. XD 

[Obrazek: 101005704499843480.jpg]
(-) Markus Wettin
  Odpowiedz
Wolałabym być carycą. XDDDDDDD
  Odpowiedz
( 11 godzin(y) temu)Adelaide napisał(a): Same plusy w dodatku Waksman jako stepdad. XDDDDDDDDD

Bycz of kors XD
  Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 niewidocznych użytkowników, 2 gości