Czekamy jeszcze do wieczora i uruchamiamy procedurę startową III Sezonu.
/-/ Thomas von Lisendorff
Cesarz Imperium Rusowskiego,
Minister Kultury i Sportu Bialenii,
Prezes BZS, Ambasador w Rotrii,
Par Kobrin, Admirał MW RB , Ataman Dehreiny
Jeśli mamy nowy "realny" klub, to proponuję żeby skasować ekipę AI. Gdyby nam ktoś ubył, to będzie można ją przywrócić w kolejnych sezonach
Tak też osoba która jest trenerem FK Partizan Baldarasz, wyzywam was na mecz towarzyski! FC Mrówkojad Praga po zwycięstwie 3:0, jest gotowy zagrać jeszcze ostatni mecz towarzyski przed ligą.
(18.07.2026, 19:55)Leszek Ebe-Grüner napisał(a): Tak też osoba która jest trenerem FK Partizan Baldarasz, wyzywam was na mecz towarzyski! FC Mrówkojad Praga po zwycięstwie 3:0, jest gotowy zagrać jeszcze ostatni mecz towarzyski przed ligą.
Wyzwanie przyjęte!
(-) Markus Feliks
Mam problem z 2 już drużynami AI.
Czy chciałby ktoś je przejąć czy startujemy z tymi drużynami.
(18.07.2026, 23:10)Thomas von Lisendorff napisał(a): Mam problem z 2 już drużynami AI.
Czy chciałby ktoś je przejąć czy startujemy z tymi drużynami.
Nie można ich wyciepnąć?
Z tego co się zapoznawałem.... ktoś musi je przejąć.
Swego czasu eksperymentowałem z ligą AI i z tego co pamiętam, managera AI również można było wyrzucić z funkcji trenera. Przy starcie nowego sezonu drużyna bez trenera zostanie automatycznie dezaktywowana.
Jutro rozpoczyna się Sezon. Jestem bardzo ciekawy jak potoczy się pierwsza kolejka
Dzień dobry.
Chcę poinformować że doszło do zmian. Mianowicie Klub FC Mrówkojad Praga został przejęty przez Rzym z Radioactive Smile. Tym samym jego nowa nazwa to AS Roma. Rzymianie oczywiście będą dalej dzielnie walczyć o środkową tabelę, mimo że to niełatwe zadanie.
AS Roma
Także powstał wątek, poświęcający temu właśnie klubowi. Oczywiście będę się starał w miarę na bieżąco śledził postępy klubu.
Trening Wewnętrzny AS Romy do przygotowań kolejnych meczy
Także chłopaki ostro grają, zbroje maja zahartować ich rzymskiego ducha i wzmocnić siłę fizyczną. Tym bardziej że jutro jest kolejny mecz kolejki.
Ehhh, zaczynam się godzić z tym, że to jeszcze nie ten sezon Partizana na majstra. Esteghlal, Legia czy Lirotians, kogo typujecie na mistrza?
(-) Markus Feliks
|