Rezygnacja z Ministra Sportu i Obywatelstwa Czechosłowacji po mundialu w B-R
Więc no tak. Jak skończy się Mundial, to od razu rezygnuję z ministra sportu, obywatelstwa Czechosłowacji i reprezentacji Czechosłowacji. Klub z kolei po mundialu również będę pisał do Thomasa.

Zanim jakieś kidosy z tej zjebanej II Federacji Nordackiej będą skakać z radości jak małpy, to od razu mówię, nadal @Vratislav Vondráček od mojej strony lubię, będzie chciał jakiś traktat z Radioactive Smile(Crazy Multiverse Micronation), to jestem otwarty. Tu po prostu bardziej chodzi o czas i w sumie o klimat trochę też, po prostu czechosłowacja nie moje klimaty(Praktycznie nigdy nie ogarniałem czeskiego i tylko dla Vratislava tam działałem). No także to tyle.
Superki: Vratislav Vondráček
  Odpowiedz
(05.08.2026, 01:56)Leszek Ebe-Grüner napisał(a): Więc no tak. Jak skończy się Mundial, to od razu rezygnuję z ministra sportu, obywatelstwa Czechosłowacji i reprezentacji Czechosłowacji. Klub z kolei po mundialu również będę pisał do Thomasa.

Zanim jakieś kidosy z tej zjebanej II Federacji Nordackiej będą skakać z radości jak małpy, to od razu mówię, nadal @Vratislav Vondráček od mojej strony lubię, będzie chciał jakiś traktat z Radioactive Smile(Crazy Multiverse Micronation), to jestem otwarty. Tu po prostu bardziej chodzi o czas i w sumie o klimat trochę też, po prostu czechosłowacja nie moje klimaty(Praktycznie nigdy nie ogarniałem czeskiego i tylko dla Vratislava tam działałem). No także to tyle.

Nie ma problemu! Ale obywatelstwo możesz sobie zostawić.
Superki: Leszek I Neron
[Obrazek: 101005704499841873_t.png]
  Odpowiedz
(05.08.2026, 10:59)Vratislav Vondráček napisał(a):
(05.08.2026, 01:56)Leszek Ebe-Grüner napisał(a): Więc no tak. Jak skończy się Mundial, to od razu rezygnuję z ministra sportu, obywatelstwa Czechosłowacji i reprezentacji Czechosłowacji. Klub z kolei po mundialu również będę pisał do Thomasa.

Nie ma problemu! Ale obywatelstwo możesz sobie zostawić.

Dobra przekonałeś mnie. Obywatelstwo zostawiam, ale z Ministerstwa rezygnuję.
Superki: Vratislav Vondráček
  Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości