Wczoraj, 15:15
(Wczoraj, 11:00)Elina von Gredensburg napisał(a): Ja wybiorę te terytorium i je narysuję na mapię sobie kształt na obszarze OBPP w tym mogę wybrać kolor wewnątrz tej kontury: w tym zrobiłam na niosłam na jakieś wyspie pustej bez nazwy w kontynecie Lewantia
1. Na kontynencie Lewantia obowiązuje umowa kontynentalna, zgodnie z którą istniejące tam państwa muszą zatwierdzić nowe. Czyli jeżeli chcesz mieć swoje państwo na Lewantii to proszę uzyskać akceptację tam istniejących. Dopiero po otrzymaniu takiej informacji będę mógł je nanieść.
2. Kolory na mapie mikroświata nic nie oznaczają - chodzi o czytelność mapy i niepowtarzalność kolorów oraz brak podobnych barw w bliskiej okolicy, czasami zresztą muszę je zmieniać. Tak więc kolorem się zajmować nie musisz... zostanie przydzielony, tak by mapa była czytelna.
(Wczoraj, 11:00)Elina von Gredensburg napisał(a): Ja posiadam już te moje forum w tym mam uruchomione forum ale ja zarządzam informatycznymi rzeczami na moim forum jako Przewodnicząca Rady Państwa.
W takim razie proszę o link do tegoż forum. Bo nie wiem gdzie się znajduje i chciałbym sprawdzić czy rzeczywiście funkcjonuje.
(Wczoraj, 11:00)Elina von Gredensburg napisał(a): A co to znaczy finansowe konsekwecjami?
Z zasady jak się chce uruchomić forum, to trzeba wykupić domenę i miejsce serwerowe - a to kosztuje realne pieniądze, choć niezbyt w sumie dużo.
No chyba, że ktoś kto już jakieś forum utworzył zechce Ciebie na nim gościć... wraz z Twoim państwem.
(Wczoraj, 11:00)Elina von Gredensburg napisał(a): W tym jak nowe państwo się zglasza do naniesienia jej na mapę?
Mam pytanie... Czy Ty jesteś obcokrajowcem, skoro masz problem z pisaniem i czytaniem po polsku? Wtedy oczywiście rozumiem problemy z naszym językiem i nie mam więcej pytań, ani pretensji. Ale jak nie jesteś obcokrajowcem to może jednak spróbuj pisać w miarę poprawnie po polsku, bo trudno zrozumieć o co Tobie chodzi. Odnoszę wrażenie, że koresponduję z osobą mającą problemy z rozumieniem i posługiwaniem się językiem polskim.
Zastanawiam się więc czy jest to usprawiedliwione nieznajomością języka (zrozumiałe w przypadku osoby będącej obcokrajowcem) czy może to zwyczajne niechlujstwo oraz brak szacunku dla czytających i osób, do których się zwracasz.
Bo wydaje mi się, że dość dokładnie opisałem warunki... a zgłasza się do mnie. W sumie chęć naniesienia na mapę zgłosiłaś, ale warunków jeszcze nie spełniłaś.
Superki:
Leszek I Neron

![[-]](https://spolecznosc.bialenia.re/images/rodexia/collapse.png)
![[Obrazek: 100505667931999015.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1029/100505667931999015.png)