Mapa Polityczna Mikroświata (aktualizowana)
(24.07.2026, 15:48)Akrypa Ali Shariati napisał(a): Może taka prośba to dużo ale jeśli miałbyś wenę na coś takiego to warto by było stworzyć mapę gdzie oznaczone kolorystycznie są razem państwa będące w jednej przestrzeni informatycznej - np. forum. @Ronon Dex

W sumie niegłupi pomysł... Zbiorę informację i w wolnej chwili czyli pewnie w przyszłym tygodniu (bo zapowiada się od wtorku spokojny tydzień w robocie) to ogarnę. 

Jednak jako pomysłodawczyni będziesz miała pewne obowiązki - jak wiesz z wiadomych przyczyn nie wchodzę na forum, na którym jest to coś co tak reklamujesz... chyba się domyślasz o co  mi chodzi. Wypiszesz mi ładnie w odpowiedzi co tam "gniazduje".  Tongue

Dobrze by też było zebrać informację jakie v-kraje są na Telegramie - tutaj nie ma oczywiście mowy o jakiejś awersji, a po prostu ja Telegrama nie używam... a Wasz Rafan jest na Telegramie to pewnie wiesz, kto jeszcze tam siedzi (o Wandystanie i Rafan oczywiście wiem).
Superki: Akrypa Ali Shariati, Markus Feliks
[Obrazek: 100505667931999015.png]
Ronon Dex 
Archont Federacji Rodecji / Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Mapa Polityczna Mikroświata (aktualizowana) - przez Ronon Dex - 24.07.2026, 17:06

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości